Ja! Du kan starte med vår gratis pakke og oppgradere når som helst for å nyte premium-funksjoner.
Hvordan blir jeg belastet?
Du vil bli belastet automatisk i begynnelsen av hver periode til du avbestiller.
Hva skjer når jeg sletter kontoen min?
Når kontoen din er slettet, vil abonnementet ditt bli kansellert og vi vil slette alle dataene dine fra våre servere, inkludert men ikke begrenset til lenker, trafikkdata, piksler og alle andre tilknyttede data.
Hvordan fungerer refusjoner?
På forespørsel vil vi utstede en refusjon på tidspunktet for forespørselen for alle kommende perioder. Hvis du er på en månedlig plan, vil vi slutte å belaste deg ved slutten av din nåværende faktureringsperiode. Hvis du er på en årlig plan, vil vi refundere beløpene for de gjenværende månedene.