Når du oppretter eller redigerer en lenke, finner du et «Passord»-felt i de avanserte alternativene. Skriv inn ønsket passord og lagre. Alle som klikker på den korte lenken din, vil bli bedt om å skrive inn passordet før de blir videresendt til destinasjonen. Dette er nyttig for å dele privat innhold med bestemte personer.