Når du oppretter eller redigerer en lenke, se etter «Utløp»-alternativet i de avanserte innstillingene. Angi dato og klokkeslett for når lenken skal slutte å virke. Etter utløpet vil besøkende se en feilside i stedet for å bli videresendt. Dette er ideelt for tidsbegrensede kampanjer, arrangementer eller midlertidig innholdsdeling.