Bir bağlantı oluştururken veya düzenlerken, gelişmiş ayarlarda "Son Kullanma" seçeneğini arayın. Bağlantının çalışmayı durdurması gereken tarih ve saati ayarlayın. Son kullanma tarihinden sonra ziyaretçiler yönlendirilmek yerine bir hata sayfası görecekler. Bu, süreli promosyonlar, etkinlikler veya geçici içerik paylaşımı için idealdir.