Bir bağlantı oluştururken veya düzenlerken, gelişmiş seçeneklerde "Şifre" alanını bulacaksınız. İstediğiniz şifreyi girin ve kaydedin. Kısa bağlantınıza tıklayan herkes, hedefe yönlendirilmeden önce şifreyi girmesi istenecektir. Bu, belirli kişilerle özel içerik paylaşmak için kullanışlıdır.