Når kontoen din er slettet, vil abonnementet ditt bli kansellert og vi vil slette alle dataene dine fra våre servere, inkludert men ikke begrenset til lenker, trafikkdata, piksler og alle andre tilknyttede data.
Når kontoen din er slettet, vil abonnementet ditt bli kansellert og vi vil slette alle dataene dine fra våre servere, inkludert men ikke begrenset til lenker, trafikkdata, piksler og alle andre tilknyttede data.