Hesabınız silindikten sonra aboneliğiniz iptal edilecek ve bağlantılarınız, trafik verileriniz, pikselleriniz ve diğer tüm ilişkili veriler dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere tüm verilerinizi sunucularımızdan sileceğiz.
Hesabınız silindikten sonra aboneliğiniz iptal edilecek ve bağlantılarınız, trafik verileriniz, pikselleriniz ve diğer tüm ilişkili veriler dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere tüm verilerinizi sunucularımızdan sileceğiz.